Hoi ik ben Hans,

Ik woon samen met Nettie, samen hebben we 2 dochters, Eliza en Anjelica en 1 kleinzoon. Ben 52 jaar en werk als ADSL installateur voor KPN. Ik doe mijn uitzendingen vanuit mijn studio in Drachten op de Donderdagavond, van 20.00 tot 23.00 uur. Verder houd ik me regelmatig bezig met het beheer van de website en stream server  van Radio Plezier.

Zoals de meeste internet radio dj's heb ik ook ergens roots qua muziek. Het begon toen ik 16 jaar oud was. Ik ben toen samen met de broer van een klasgenoot een eigen drive in show begonnen.

Na dit een aantal jaar gedaan te hebben, ben ik opnieuw gesstart met een collega en een buurjongen van hem, en al snel werd de drive in show uitgebreid met zaalversterking en demo opnames voor amateur bands uit de regio.

Op een gegeven moment hield dit op en heb ik een aantal jaar niks meer in de muziek gedaan, maar via wat opzwervingen en een online game kwam ik in contact met frank die nogop zoek was naar nieuwe DJ's, zo ben ik dus bij radio plezier terecht gekomen waar ik met vee lplezier mijn muziek voor jullie draai. In mijn show hoor je voornamelijk jaren 80 en 90 maar elk verzoekje kan er bij mij tussen door

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om naar mijn shows te luisteren en te kijken. Zodat jullie aangespoord worden om mee te  chatten in onze chat en daar jullie verzoekjes komen aanvragen. Dan kan ik deze hopelijk voor jullie draaien en wordt het voor iedereen een gezellige en leuke show.

 

see you soon Hans

Copyright © 2010-2019 | radio-plezier alle rechten voorbehouden streams en Site powerd by IDFNV