Hoi ik ben Frank,

Ik , vader van 3 kids en de baas van Redje (mijn hond). Ben 42 jaar jong en werk als vrachtwagen chauffeur. Ik doe mijn uitzendingen vanuit mijn studio in Geleen . Als ik thuis ben en er is geen dj, wil ik nog wel eens een invalbeurt op me nemen.

Zoals de meeste internet radio dj's heb ik ook ergens roots qua muziek. Het begon zo'n 24 jaar geleden. Ik had een bij baantje in de lokale discotheek (Friends) in Woerden . Ik  ben daar begonnen als glazen ophaler, maar al snel stond ik achter de bar en voordat ik het wist stond ik naast Dj Paul Elstak, Dark Raver en noem ze maar op, de lichten te bedienen tijdens de house feesten.

Op een gegeven ogenblik stond ik in de beachbar zelf plaatjes te draaien en vermaakte ik de mensen met de meezingers van Dario, Marco Borsato, Doe Maar, Andre Hazes ......ach ja welke artiest is er niet voorbij gekomen.

 Op een gegeven ogenblik ben ik ermee gestopt. Daarna kreeg  ik een zware tijd te verkroppen, totdat ik mijn ex vrouw ontmoette. Dankzij haar is de liefde voor het plaatjes draaien weer helemaal terug gekomen. Ben toen gaan draaien voor verschillende stations, tot het moment daar was dat ik iets vernieuwends wilde opzetten en zie hier Radio-Plezier.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om naar mijn shows te luisteren en te kijken. Zodat jullie aangespoord worden om mee te  chatten in onze chat en daar jullie verzoekjes komen aanvragen. Dan kan ik deze hopelijk voor jullie draaien en wordt het voor iedereen een gezellige en leuke show.

 

see you soon Frank

Copyright © 2010-2019 | radio-plezier alle rechten voorbehouden streams en Site powerd by IDFNV